1 Kasım 2007 Perşembe

Karşılaştırmalı Edebiyat.com altında yayınlanan makaleler hakkında tüm kullanıcılarımızın bilgisine

Sayın Karşılaştırmalı Edebiyat.com ziyaretçileri, Karşılaştırmalı Edebiyat branşının Türkiye'de sesini duyurmak amacıyla ve tamamen kişisel girişimle oluşturulmuş bu sitede, tanıtım sayfalarımızın yanı sıra, bildiğiniz üzere çeşitli kaynaklardan buraya aktardığımız makaleler de bulunmakta.

Makalelerin hepsinde kaynak göstermeye ve mümkün oldukça yazarın izni çerçevesinde yayınlamaya gayret gösteriyoruz. Bütün çabamız, bizim uzun zaman harcayarak ulaştığımız bilgi kaynaklarını daha erişilir hale getirmek.
Sayın ziyaretçilerimiz, sitemiz her şeyden önce bilgi etiğine ve yazarlık kurumuna sonuna kadar saygılıdır. Yayınlanan hiçbir makale yazarını mağdur durumda bırakma art niyetini taşımamaktadır. Tek amacımız edebiyat ve özellikle karşılaştırmalı edebiyat alanındaki eserlere, öğrencilerin ve karşılaştırmalı edebiyat tutkunlarının ve araştırmacılarının ulaşmasını sağlamaktır. Fikir ve emek hırsızlığı hiçbir edebiyatçıya yakışmayacağı gibi, karsilastirmaliedebiyat.com’un felsefesine aykırıdır. Sitemizi gezen tüm kullanıcılarımıza saygıyla belirtiriz.
Karşılaştırmalı Edebiyat.com ekibi.

1 yorum:

Adsız,  18 Mart 2008 17:59  

Güzel bir site hazırlamışsınız tebrikler...

Site Hakkında...

Karşılaştırmalı Edebiyat şimdiye kadar
kez ziyaret edildi. İlginize teşekkür ederiz ::
© 2006-2010 9Kare.Net Yazı İşleri Ürünüdür :: iletişim ::
Resized Header Image Copyright © DHester by freewebpageheaders.com

© Blogger templates The Professional Template Tasarım: Ourblogtemplates.com 2008


PageRank Checking Icon

Takipçilerimiz